Cargo Bikes van iBike Cargo: weg stilstand, hallo logistiek succes!

De logistieke sector krijgt als eerste de gepeperde rekening van de Antwerpse mobiliteitsknoop gepresenteerd. Pakjesbezorgers, distributeurs, leveranciers… Elke minuut file is een verlieslatende minuut. Om die problemen te verhelpen en het financiële verlies te verzachten, roept iBike een nieuwe afdeling in het leven: iBike Cargo. Een superdivers gamma aan Cargo Bikes, geschikt voor elk type leverancier in de stad.

iBike Cargo: onthoud die naam. Een fietsenwinkel vol Cargo Bikes, speciaal opgestart voor bedrijven, handelaars, steden & gemeenten die de filefrustratie achter zich willen laten. En voluit willen inzetten op klantenservice, snelheid en de groene mobiliteit van de toekomst.

Cargo Bike: ook iets voor jou?

Leveren met een Cargo Bike levert je bedrijf ongelofelijk veel winst op. Niet alleen letterlijk, want je leveranciers benutten hun tijd maximaal en ervaren een verhoogde productiviteit. De opbrengst van leveren met een Cargo Bike is véél ruimer dan dat.

In een tijd waarin milieubewust ondernemen steeds belangrijker wordt, kan je met jouw logistieke bedrijf zichtbaar het verschil maken. Bovenop je financiële winst, geniet je ook nog eens van:

  • Mobiliteitswinst: Cargo Bikes zijn een pak voordeliger dan de doorsnee bestelwagen, zijn verkrijgbaar in de afmetingen die het best bij je passen én je staat er niet mee in de file.
  • Gezondheidswinst: actieve medewerkers zijn tevreden medewerkers. Dat resulteert in minder afwezigheden, minder ziektedagen – en dus minder kosten voor jouw bedrijf.
  • Imagowinst: ook wel eocredibiliteit genoemd. Word ook een pionier van de groene logistiek. Maak de switch van vervuilende camionette naar milieubewuste Cargo Bike en verleid zo consumenten én professionele klanten.

iBike Cargo: meer dan 30 types Cargo Bikes

“Ja, maar… Mijn bedrijf is niks met zo’n Cargo Bike. Te klein, te beperkt, te moeilijk…”

Wel, dat denkwerk hebben wij al voor jou gedaan. We stelden een assortiment samen met maar liefst 30 verschillende soorten Cargo Bikes, zodat je vast eentje vindt die perfect bij jouw activiteit en verwachtingen past.

En denk ook eens aan je boekhouder. Hem maak je helemaal tevreden door over te schakelen op een Cargo Bike. Het is niet alleen fiscaal interessant, je optimaliseert ook je uitgaven. Je kan immers kiezen om jouw Cargo Bike te leasen of meteen aan te kopen.

Een Cargo Bike: wie gaat er op de trappers staan?

iBike is al jarenlang dé Cargo Bike Partner voor ondernemingen in Antwerpen. Zowel zelfstandigen, handelaar, Horeca-uitbaters, gemeentediensten als openbare instellingen doen er hun voordeel mee.

Wil je ontdekken welke Cargo Bike het best bij jou past? Contacteer iBike Cargo vandaag nog voor advies op maat bij je zoektocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.