Een nieuw segment, een extra site!

Welkom bij iBike Cargo

Welkom op de extra site van iBike die zich volledig focust op cargobikes, zeg maar elektrische vrachtfietsen of bakfietsen voor bedrijven.

Waarom deze extra site?

Heel eenvoudig: een cargobike vergt een andere aanpak. Elke fiets is deels maatwerk en deels gebaseerd op een bestaande fietsconstructie van gekende kwaliteitsvolle leveranciers. De doelgroep zijn ambachten of vakmannen & vakdames en kmo’s. Zij wensen een coole en functionele bakfiets in te zetten om hun mobiliteit te verbeteren én omdat ze  een mooi verhaal willen brengen, zeg maar aan marketing wensen te doen.

Andere doeleinden, andere wensen

Bij het klassieke fietsretailconcept is de kunst om precies de juiste fiets met de juiste accessoires aan te bieden volgens de behoeften en wensen van de fietser. En hier is keuze uit 1000-den combinaties. Er is dus meestal wel een gepaste oplossing voorhanden voor elke uitdaging.

Met cargobikes is dit heel anders: de markt biedt immers nog geen ruim assortiment aan dat aan ieders bedrijfswensen kan voldoen. En daarom: the sky is the limit. Bijna alles kan met cargobikes. Dit is een ander denkproces. Een denkproces dat we samen met andere partijen moeten voeren. Een ecosysteem opzetten waarbij ieders expertise voluit kan ingezet worden.

Prominente doelgroep

  • ambachten of vakmannen

Stielmannen en stielvrouwen die groots zijn in wat ze doen en die extreem klantgerichte oplossingen willen ontwikkelen met als doel meer klanten te bekomen of een nog betere klantenservice te geven. Het leveren van diensten en goederen dicht bij de klant.

  • kmo-bedrijven

Bedrijven die iets lokaal te vervoeren hebben (intern of extern) of mobiliteitsbewuste medewerkers willen aantrekken. Het verbeteren van de klantenservice, het brengen van diensten en goederen dicht bij de klant.

Cargobikes voor ambachten en kmo’s

Is onze nieuwe slogan. Welkom iBike Cargo!

[activecampaign form=1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.