Cargobike & trailers huren

Drie types cargobikes + 2 type trailers te huur

Het verkeer loopt vast in Antwerpen. Met onze huurcargobikes van Urban Arrow zoef je strak langs al die ellende en door de Bosch motor doe je dat ook nog zonder bezweet op je bestemming aan te komen. iBike verhuurt drie types elektrische bakfietsen en twee types fietsaanhangers aan ondernemingen om goederen te vervoeren.

Cargobikes

1. Urban Arrow
Shorty EPP Box

Deze kleine reus is de lichtste en meest wendbare fiets in het Cargo assortiment. We zien dat de Shorty wordt ingezet ter vervanging van scooters en  auto’s. De korte wielbasis van de Shorty maakt de fietservaring bijna gelijk aan die van een gewone stadsfiets. Wel zijn ze sneller en je kunt een stuk meer meenemen. Bovendien is de Shorty lekker stil en schoon.

Verassend Laadvolume

In een SUV kun je veel meenemen. In de Shorty dus ook. De inhoud van de bak is 150 liter, hierin mag je tot wel 85kg vervoeren.

2. Urban Arrow
Cargo L alubox

Dit is de meest populaire variant uit het Cargo assortiment. De Cargo L wordt door veel bedrijven al ingezet voor stadsdistributie. Hij is snel, ongevoelig voor files en toch groot genoeg om een behoorlijke vracht mee te vervoeren. De Cargo L houdt de stad leefbaar doordat hij zich stilletjes verplaatst en bovendien geen uitlaatgassen uitstoot.

Waterdicht en op slot

De aluminium box is niet enkel oogstrelend mooi, deze bak biedt tevens een extra veilig slot voor de gebruiker. Het Yale slot sluit de bak evengoed als de voordeur van je huis. Je kan de fiets daardoor buiten laten staan. Bovendien is hij helemaal waterdicht.

3. Urban Arrow
Cargo L flightcase

Dit is de meest populaire variant uit het Cargo assortiment. De Cargo L wordt door veel bedrijven al ingezet voor stadsdistributie. Hij is snel, ongevoelig voor files en toch groot genoeg om een behoorlijke vracht mee te vervoeren. De Cargo L houdt de stad leefbaar doordat hij zich stilletjes verplaats en bovendien geen uitlaatgassen uitstoot.

Extra stevig

Het frame van de flightcase wordt vervaardigd uit aluminium en het plaatwerk is van Astraboard, een stevig synthetisch materiaal met een honinggraatstructuur die extra stevigheid en bescherming biedt voor je lading onderweg. De flightcase is niet waterdicht.

Voorwaarden

Per dag: €25 + BTW
Weekend *: €75 + BTW
Midweek **: €75 + BTW
Week: €135 + BTW
Maand: €350 + BTW

De fiets is omnium verzekerd
Pechverhelping inbegrepen
Waarborg bedraagt €1000

Voorwaarden

Per dag: €30 + BTW
Weekend *: €90 + BTW
Midweek **: €90 + BTW
Week: €150 + BTW
Maand: €395 + BTW

De fiets is omnium verzekerd
Pechverhelping inbegrepen
Waarborg bedraagt €1150

Voorwaarden

Per dag: €30 + BTW
Weekend *: €90 + BTW
Midweek **: €90 + BTW
Week: €150 + BTW
Maand: €395 + BTW

De fiets is omnium verzekerd
Pechverhelping inbegrepen
Waarborg bedraagt €1150

*Weekend is van vrijdag 15u tot dinsdag 12u
**Midweek is van dinsdag 13u tot vrijdag 14u

Ga je binnen de 3 maanden na einde huurperiode over tot aankoop van een cargobike, dan betaalt iBike je de helft van de huur terug.

Fietsaanhangers

1. Carla Cargo e-Carla 36V fietsaanhanger

Carla kan worden gecombineerd met elke gewone fiets of e-bike. Dankzij een geïntegreerde mechanische oplooprem is het mogelijk om zware lasten extreem veilig te vervoeren. Bovendien kan een elektrische ondersteuning uw Carla nog wendbaarder en sneller maken.

cargo trailer Antwerpen

Verassend Laadvolume

Groot laadoppervlak (lengte 165 cm x breedte 65 cm)
Laadvolume van 1,5m³
Maximum last van 150kg
Eigen gewicht ongeveer 40 kg
Alle info over de Carla trailer

2. Busybike trailer

Deze middelgrote fietsaanhanger kan ingezet worden voor diverse transportdoeleinden en uitgebreid worden met een gesloten box met schuifdeuren. De trailer is gemaakt van aluminium en roestvrij stalen onderdelen. Het systeem is flexibel: met glijmoeren is het eenvoudig om bijvoorbeeld kisten, bindogen of reclameborden te (de)monteren.

cargo trailer

Verassend Laadvolume

Afmetingen
Groot: 80cm hoog, 174cm lang, 74cm breed (1030 liter)
Klein: 80cm hoog, 161cm lang, 61cm breed (785 liter)

Maximum last van 60kg

Voorwaarden

Per dag: €50 + BTW
Andere termijnen op aanvraag

De trailer is omnium verzekerd
Waarborg bedraagt €1000

Voorwaarden

Per dag: €50 + BTW
Andere termijnen op aanvraag

De trailer is omnium verzekerd
Waarborg bedraagt €1000

Wil je deze cargo’s huren of wens je meer info?

Bel 03/257.56.95 tijdens de openingsuren (van dinsdag tot en met zaterdag van 10u-18u) of stuur een bericht via het formulier.