Cargobike eerst huren, dan kopen? Een goed idee!

Ben je ze al tegengekomen? Onze huur- en cargobikes? Je merkt ze op door het grote iBike-logo. Kom je zo eentje tegen, dan verhuist iemand zijn inboedel. Of, gebruikt een lokale handelaar de fiets voor snel transport door de stad. Ze worden dus volop gebruikt, onze huur- en cargobikes. Naast deze vorm van stadslogistiek, is er nog een enorm groot voordeel bij het huren van een iBike huur- en cargobike.

Heel wat Antwerpenaars kiezen voor de bakfiets.

Dat merken we in de winkels en op straat. Alvorens je overgaat tot het aankopen van een bakfiets, dan weet je dat je bij ons terecht kan voor een testrit. Er is méér! Huur een bakfiets voor een week / een maand … of een weekendje. Overtuigd? Dan heb je 3 maanden de tijd om je keuze te maken. Wanneer je de keuze hebt gemaakt, dan betaalt iBike je de helft van de huur terug.

Aanbod voor B2B: waarom doen we dit?

Wij zijn overtuigd dat de bakfiets een oplossing biedt voor het drukke verkeer in de stad. Méér fietsers betekent een aangenamer leven in’t stad. Met dit voordeel willen we ook de (nog) niet-fietser overtuigen van de bakfiets. En hiermee verlagen we de drempel. Bovendien willen we ook dat je de juiste fiets kiest. Wanneer je een bakfiets of een cargobike huurt, kan je hem stevig testen, in jouw omgeving met je dagelijkse activiteiten. Dat is belangrijk om de juiste keuze te maken.

Benieuwd naar de verschillende modellen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.