Fietstaxi

Personen vervoeren met een fietstaxi?

Hoewel het hier niet gaat over vervoer van materialen of diensten (cargo) worden deze taxi-fietsen ook aangeboden door iBike Cargo omdat het dikwijls organisaties zijn (bv RVT’s) die deze aanschaffen.

De Triobike taxi is een fiets voor het vervoer van mensen die genieten van de wind in hun haren! De fiets is een genot om te rijden, zelfs als je twee volwassenen een heuvel op draagt. En, het is een plezier om in te zitten met zachte, op maat gemaakte kussens. We hebben zelfs het zadel aangepast om het toegankelijk te maken voor mensen die slecht ter been zijn. Eenmaal zittend is veiligheid de sleutel met een veiligheidsgordel per passagier. De Triobike taxi heeft een handige opbergruimte en een oprolbare kap en een waterdichte deken voor slecht weer. De vele ramen zorgen voor een prachtig zicht rondom. Carpé diem!

 

De Nihola Taxi heeft zijn bekende stabiele besturing al 20 jaar bewezen. De stoel is 90 cm breed. De frameconstructie is gebaseerd op de NIHOLA BIG die ontwikkeld is voor 6 kinderen. De Nihola Taxi is breed genoeg om plaats te bieden aan 2 personen en de voetsteun is laag genoeg zodat de passagiers gemakkelijk in de Taxi kunnen stappen. De voorpootsteun wordt gebruikt wanneer de TAXI geparkeerd staat en voor een veilige toegang.

Nihola Cycles ondersteunt Cycling Without age mission and work. Dit betekent dat we een bedrag rechtstreeks van Nihola aan “Cycling Without Age” betalen voor elke Taxi of Flex2 die aan hun afdelingen wordt verkocht. We raden de afdelingen van Cycling Without Age aan om fietsen te kopen (niet noodzakelijkerwijs ons model) die hun missie en werk ondersteunen, omdat het de basis van hun bestaan is.

Twee oplossingen: Triobiki Taxi en Nihola Taxi