Hoeveel kost een cargobike?

De beste bestelwagen is een cargobike.

Ondernemen? Da’s dromen, vooruitdenken, durven, de handen uit de mouwen steken en springen. Springen naar een investering, een personeelslid, een samenwerking en … een cargobike? Heel wat ondernemingen zoeken alternatieven voor hun vloot bestelwagens. Logisch … ze zijn te groot en allesbehalve welkom in de stad.

We stellen je graag voor: de cargobike. Als je het laadvermogen van een auto en de snelheid en wendbaarheid van een e-bike in een stijlvolle blender gooit, is het resultaat een cargobike. Of, zoals wij het zeggen: het antwoord op al je stedelijke transportproblemen.

250 tot 700 liter laadvermogen

Of je nu pakketjes, voedsel of meubelstukken wil transporteren en/of diensten wil verlenen, een cargobike kan het aan. iBike kiest de beste cargobikes-merken uit. Alle cargofietsen zijn uitgerust met topmateriaal. Een sterke motor zorgt voor zorgeloos trappen. Wil je extra power? Dan zorgen we voor een extra batterij.

Vanaf 3.850 euro tot … euro?

Enkel dure cargobikes en weinig aanbod? Dat is verleden tijd. Het aanbod werd de laatste jaren sterk uitgebreid. Hierdoor verschillen de prijzen nogal. Méér keuze betekent: de juiste cargofiets voor elke gebruiker.

Je krijgt er zoveel voor terug.

Starten doen we bij de Urban Arrow Shorty: Die heeft de lengte van een normale fiets en een hoge (diepe) cargobak.

Wil je een laadvolume van 200 kg? Dan zien we de Urban Arrow Tender, die helemaal op maat kan geconfigureerd worden.