Merken Cargo bikes

Over deze merken van cargobikes zijn we in de wolken. Ze voldoen aan onze kwaliteitseisen en bieden garantie op een uitmuntende service. Configuratie is altijd nodig om een perfecte afstemming te krijgen met jouw noden. Bepaalde merken bieden uitvoerige modulaire opbouwmogelijkheden. Ontdek ook ons aanbod van Cargo Trailers.

Groene kilometervreter

Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëren we de ultieme groene kilometervreter voor de last mile. Wil je je gereedschap meenemen of denk je aan het bezorgen van pakketen, voedsel of zelfs meubels? Er is altijd een Urban Arrow die je soepel van A naar B brengt – en daar voorbij. Ontdek …

Douze G4 antwerpen

Franse cargo bike specialist

Deze fietsen zijn volledig aanpasbaar – je kan kiezen welke elementen het beste passen bij je behoeften. Douze ontwikkelt en monteert fietsen in Beaune, Frankrijk. Deze fietsen circuleren dagelijks zodat bakkers, loodgieters, elektriciens, enz…. hun job kunnen uitvoeren.

Load, Packster en Multicharger

Riese & Müller en iBike zijn al lang geleden getrouwd. En gelukkig. Want ondertussen is iBike één van de grootste verdelers van dit degelijke Duitse merk in Europa. We zijn samen groot geworden en kennen elkaar erg goed ondertussen. We zijn fan van het eerste uur: ook van hun cargo-oplossingen. Ontdek hun aanbod.

The safest cargo bike on planet earth!

Triobike is een kwalitatief zeer hoogstaand merk uit Denemarken. Triobike fietsen hebben een zeer fraai design en zijn enorm licht. Bovendien zijn de Triobike cargo’s volgens vele tests als veiligst uit de bus gekomen. Triobike maakt 2-wiel en 3-wiel bakfietsen, zowel met als zonder elektrische trapondersteuning. Kortom, wie een bakfiets van de hoogste kwaliteit en een geweldig design zoekt is bij Triobike aan het juiste adres. Ontdek de fraaie modellen.

Duurzame mobiliteit met handgemaakte cargobike

Hun doel is duurzame mobiliteit. Daarom steken ze al hun energie in het bedenken van het perfecte lastwiel. Of het nu gaat om twee of drie wielen, hun Cargobikes zijn goed doordachte, ergonomische en snelle metgezellen in het dagelijks leven. Ontdek hun aanbod.

chike e-cargo

Chike Cargo: flexibel, grote laadcapaciteit en comfort

Of het nu commercieel of privé is, met chike-lading bereik je altijd snel je bestemming met je lading. Helemaal zonder auto. En het is niet nodig om te zoeken naar een parkeerplaats! Afhankelijk van wat je met je Chike wil vervoeren, kan het platform individueel worden uitgebreid. Lees verder …

Modulair systeem: één fiets, vele mogelijkheden!

Stevige cargobikes met Scandinavisch design, moderne technologie gekoppeld aan uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijzen – zo eenvoudig is het om het concept van Johansson te omschrijven.
‘Conventionele’ cargobikes worden vaak maar voor één specifiek doel gebouwd en zijn minder flexibel. Met deze fietsen kan je verschillende oplossingen op de basisfiets monteren en het gebruiksdoel wijzigen. Lees verder …

Tern GSD: fantastisch hulpmiddel

De Tern GSD kan een fantastisch hulpmiddel zijn voor vele soorten bedrijven en is enorm nuttig en verrassend klein. Ontworpen om 180 kg lading te vervoeren. De Tern GSD is slechts 180 cm lang daarmee even lang als een standaardfiets. Met Tern’s beste vouwtechnologie in zijn klasse is hij klein genoeg om in een VW Touran of een stadsappartement te passen. Bovendien past hij zich aan aan rijders van 150 tot 195 cm. Ontdek de Tern GSD.