Merken Cargo bikes

Over deze merken van cargobikes en cargotrailers zijn we in de wolken. Ze voldoen aan onze kwaliteitseisen en bieden garantie op een uitmuntende service. Configuratie is altijd nodig om een perfecte afstemming te krijgen met jouw noden. Bepaalde merken bieden uitvoerige modulaire opbouwmogelijkheden.

Groene kilometervreter

Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëren we de ultieme groene kilometervreter voor de last mile. Wil je je gereedschap meenemen of denk je aan het bezorgen van pakketen, voedsel of zelfs meubels? Er is altijd een Urban Arrow die je soepel van A naar B brengt – en daar voorbij. Ontdek …

Douze G4 antwerpen

Franse cargo bike specialist

Deze fietsen zijn volledig aanpasbaar – je kan kiezen welke elementen het beste passen bij je behoeften. Douze ontwikkelt en monteert fietsen in Beaune, Frankrijk. Deze fietsen circuleren dagelijks zodat bakkers, loodgieters, elektriciens, enz…. hun job kunnen uitvoeren.

Load, Packster en Multicharger

Riese & Müller en iBike zijn al lang geleden getrouwd. En gelukkig. Want ondertussen is iBike één van de grootste verdelers van dit degelijke Duitse merk in Europa. We zijn samen groot geworden en kennen elkaar erg goed ondertussen. We zijn fan van het eerste uur: ook van hun cargo-oplossingen. Ontdek hun aanbod.

The safest cargo bike on planet earth!

Triobike is een kwalitatief zeer hoogstaand merk uit Denemarken. Triobike fietsen hebben een zeer fraai design en zijn enorm licht. Bovendien zijn de Triobike cargo’s volgens vele tests als veiligst uit de bus gekomen. Triobike maakt 2-wiel en 3-wiel bakfietsen, zowel met als zonder elektrische trapondersteuning. Kortom, wie een bakfiets van de hoogste kwaliteit en een geweldig design zoekt is bij Triobike aan het juiste adres. Ontdek de fraaie modellen.

Duurzame mobiliteit met handgemaakte cargobike

Hun doel is duurzame mobiliteit. Daarom steken ze al hun energie in het bedenken van het perfecte lastwiel. Of het nu gaat om twee of drie wielen, hun Cargobikes zijn goed doordachte, ergonomische en snelle metgezellen in het dagelijks leven. Ontdek hun aanbod.

Briljant idee op drie fietswielen

CARLA is een trailer en het emissievrije alternatief voor een auto. CARLA biedt een geweldig rijplezier en stelt je in staat om zware ladingen snel, milieuvriendelijk te vervoeren. CARLA kan worden gecombineerd met elke gewone fiets of e-bike. Dankzij een geïntegreerde mechanische oplooprem is het mogelijk om zware lasten extreem veilig te vervoeren. Bovendien kan een elektrische ondersteuning uw Carla nog wendbaarder en sneller maken. Meer info.

Deze trailer kan ook gehuurd worden.

Eén trailer voor alle gebruik

De Hinterher fietskarren worden in München ontwikkeld en gemonteerd. Gespecialiseerde partnerbedrijven in de omgeving van München produceren de afzonderlijke componenten voor Hinterher met behulp van de modernste productieprocessen. Sommige geselecteerde assemblages, zoals de wielen, worden in Italië geproduceerd. Meer info.