Chike Cargo

Chike Cargo

Of het nu commercieel of privé is, met de cargo van chike bereik je altijd snel je bestemming met je lading. Helemaal zonder auto. En een parkeerplaats zoeken is niet nodig.

Flexibiliteit

Chike is zeer flexibel voor elk transport. Het transportplatform is uitgerust met drie luchtvaartrails en met de juiste spanbanden kan de lading gemakkelijk en veilig worden vastgezet.

Afhankelijk van wat je met je chike wil vervoeren, kan het platform individueel worden uitgebreid. Hetzij met houders voor allerlei merken van dozen, hetzij met een opbouw. Of met beide. Zo kan je je chike perfect aanpassen aan je persoonlijke wensen.

Opbergruimte

Hoewel de chike zeer compact is, heeft hij een verrassend grote laadcapaciteit. Met een lengte van 94 cm en een breedte van 72 cm biedt het transportplatform plaats aan bijvoorbeeld vier Euroboxen van 40 cm x 30 cm.

Gecombineerd met de opbouw is het resultaat een 35 cm hoge transportkist met inwendige afmetingen van 90 cm x 68 cm en een laadvolume van ca. 200 liter.

Comfort

Niet te hoog en niet te laag. Met een hoogte van 56 cm heeft het transportplatform van chike de ideale hoogte voor het laden en lossen. De chike kan ook makkelijk worden geblokkeerd door de rem vast te klemmen. Zo staat de chike veilig en is het platform van alle kanten gemakkelijk te bereiken.