Gleam cargobikes voor vakmensen

De fietsen van Gleam zijn ontworpen tot in het kleinste detail, gebouwd om lang mee te gaan en om je een geweldige rijervaring te bieden. De Duitse makelij met een Bosch-elektromotor garanderen topkwaliteit.

Met de Gleam Cargobikes kan je snel en veilig door het stadsverkeer rijden. De unieke Dynamic Tilting Technology zorgt ervoor dat je lading in elke situatie beschermd blijft.

Deze Cargo eBike is voor jouw activiteiten gebouwd

We weten hoe belangrijk elke lading is. Daarom heeft Gleam technologie ontwikkeld die elke lading beschermt en in balans houdt in stedelijke en landelijke gebieden. Dankzij de Dynamic Tilting Technology® is de fiets op alle oppervlakken uiterst eenvoudig te bedienen. Leun vrijuit in de bochten en fiets over de stad en het platteland als nooit tevoren. Dankzij het slanke ontwerp kan je door deuren, smalle straten en langs files rijden.

Het laadplatform biedt veel ruimte voor de lading en is superflexibel, want er zijn verschillende aanpassingsmogelijkheden. De krachtige elektromotor en het hoogwaardige materiaal van de fiets maken het mogelijk om leuke en langdurige ritten te maken. Met de lading achterin heb je altijd volledige controle over het verkeer. Met de volledige vering heeft de lading geen last meer van hobbelige wegen of kasseien. Je kan makkelijk alle stedelijke hindernissen nemen terwijl je lading in balans blijft.

Wil je de Gleam cargo bike ontdekken en een testrit maken? Of de verschillende opbouwmogelijkheden bespreken? In de iBike Cargo-showroom in de Lange Lozanastraat kan dat. Of wil je dat wij jou contacteren met meer info? Je kan zo je wil alle Gleam-mogelijkheden ook zelf ontdekken.