Cargo by Riese & Müller: toekomstgerichte stadsmobiliteit

Riese & Müller: de nieuwe Multicharger

Wat moet er vandaag worden vervoerd?  De omvangrijke laadruimte doet denken aan een e-cargo-bike – maar de Multicharger is een e-bike met een geoptimaliseerde bagageruimte en een offroad-uitstraling en als GX-model voorzien van een offroad-uitrusting voor ruw terrein. De doordachte cargo-uitrustingsmogelijkheden maken van dit model een perfecte transport-e-bike. De Multicharger is net zo wendbaar als een [...]

Riese & Müller: de nieuwe Packster 70

De Packster 70 maakt het leven gemakkelijk. Of je nu een berg materialen of gereedschappen wil vervoeren: deze cargobike brengt alles veilig naar de gewenste bestemming. Hierbij overtuigt de fiets met een supereenvoudige handeling, veilige rijeigenschappen en milieuvriendelijke materialen. Dankzij het zadel en de stuurpen die in hoogte verstelbaar zijn past de fiets zich in een [...]

iBike en Riese & Müller

Riese & Müller en iBike zijn al lang geleden getrouwd. En gelukkig. Want ondertussen is iBike één van de grootste verdelers van dit degelijke Duitse merk in Europa. We zijn samen groot geworden en kennen elkaar erg goed ondertussen. We zijn fan van het eerste uur: ook van hun cargo-oplossingen.

Riese & Müller positioneert zich met de Load al sinds 2012 op de toekomstgerichte markt van de duurzame mobiliteit met e-cargo-bikes. “Wij hebben vanaf het begin ingezien dat de transportfiets een goede vervanger kan zijn voor een groot deel van de dagelijkse gebruiksdoelen van de auto,” aldus Markus Riese, oprichter en CEO van Riese & Müller. “Maar daarvoor moet wel aan een aantal eisen voldaan worden, vooral maximale geschiktheid voor dagelijks gebruik, veiligheid en duurzaamheid, evenals zo veel mogelijk comfort en rijplezier. Daarvoor staat Riese & Müller als premiummerk.”

Met innovatieve veiligheidsfeatures zoals de Riese & Müller Control Technology met volledige vering, een zelfontwikkelde, stabiele cargo-rem, een vijfpuntsgordelsysteem voor kinderen, permanent-, rem- en grootlicht evenals ABS voldoen de e-cargo-bikes en e-bikes van Riese & Müller aan een reeks normen en voorschriften die ontwikkeld zijn voor motorvoertuigen. Het lage zwaartepunt, een zeer stijve frameconstructie en comfortopties voor een rechte zithouding maken het dagelijks gebruik aangenamer.

Nieuw: Riese & Müller RENT

Bent u op zoek naar een manier om klimaatneutraal te leveren of om uw klanten te bereiken als winkelier, restaurant, ambachtsman, verpleger, … Riese & Müller RENT is een verhuurconcept voor E-Cargo Bikes dat speciaal voor kleine ondernemingen is ontwikkeld. Huur een Riese & Müller E-Cargo-Bike voor 3 maanden en geniet van de voordelen voor je bedrijf. Je hebt de keuze tussen twee specifiek geconfigureerde bakfietsen die aan je wensen voldoen.

Riese & Müller biedt als enige high speed cargobikes!

1. Riese & Müller Load: laag zwaartepunt, hoog niveau.

Sportief en veilig onderweg – met of zonder belading. De Load brengt het maximale fietsgevoel naar de e-cargo-bike en biedt daarnaast vrijwel onbeperkte transportmogelijkheden. Zo blijft u de auto altijd een fietslengte voor.

Perfect rijgedrag in iedere situatie, op asfalt, bospad of grindweg: de Load is zo wendbaar en behendig dat men geen moment het gevoel heeft op een e-cargo-bike te rijden. Want het lage zwaartepunt, de krachtige Bosch Cargo Line Cruise motor van de nieuwste generatie en de Riese & Müller Control Technology zorgen voor dynamiek en een uitstekend rijgevoel. Met zijn dubbel geveerd frame is de Riese & Müller Load nagenoeg uniek op de markt. Dit maakt hem de meest veelzijdige, comfortabele en veilige elektrische cargo bike op de markt.  Het zadel en de stuurpen zijn in een handomdraai aan verschillende lichaamslengtes aan te passen, zodat ook collega’s dit genot niet hoeven te missen.

Er zijn 2 laadoppervlakken beschikbaar: 60cm en 75cm versie.

Kies welke Riese & Muller Load best bij jou past en rust hem uit met de juiste opties!

Riese & Müller Load 60

2. Riese & Müller Packster: de praktische schijnreus.

De Riese & Müller Packster is verkrijgbaar in 2 varianten afhankelijk van de lengte van zijn laadbasis. Zo is er een versie met 40cm en 70cm lang laadvlak. Doordat het zadel en het stuur supersnel in hoogte verstelbaar zijn, kan elke Packster snel worden aangepast voor elke lichaamslengte.

De Packster heeft onvermoede kanten, want deze e-bike is dermate compact gebouwd dat hij ondanks de grote laadvloer van slechts ca. 2,23 meter nauwelijks langer is dan een gewone fiets. En dat is meteen op drie fronten merkbaar: hij past in elke kelder, weegt niet meer dan 30 kg en is verrassend wendbaar.

Er zijn varianten in 25km/h en 45km/h beschikbaar met riemaandrijving of zonder! Bovendien is er een breed pakket aan interessante opties verkrijgbaar om hem compleet volgens jouw behoeften uit te rusten!

Wat zegt Riese zelf over de Packster 40?

3. Riese & Müller Multicharger: veel fietsen en veel meenemen.

Na de Riese & Muller Charger en Supercharger is er nu de Riese & Muller Multicharger!

Wat moet er vandaag worden vervoerd?

De omvangrijke laadruimte doet denken aan een e-cargo-bike – maar de Multicharger is een e-bike met een geoptimaliseerde bagageruimte en een offroad-uitstraling en als GX-model voorzien van een offroad-uitrusting voor ruw terrein. De doordachte cargo-uitrustingsmogelijkheden maken van dit model een perfecte transport-e-bike. Daarnaast is hij precies even lang als de Charger. Dat is niet alleen ruimtebesparend, maar geeft de Multicharger veilig en wendbaar rijgedrag – ongeacht hoeveel u fietst, meeneemt of beide. Het is de perfecte snelle transport e-bike. Veel varianten en opties ter beschikking.

Winnaar Design & innovation award.