Tern Bikes for Business

Waarom #BikesforBusiness?

De Tern GSD kan een fantastisch hulpmiddel zijn voor vele soorten bedrijven en is enorm nuttig en verrassend klein. Ontworpen om 180 kg lading te vervoeren. De Tern GSD is slechts 180 cm lang daarmee even lang als een standaardfiets. Met Tern’s beste vouwtechnologie in zijn klasse is hij klein genoeg om in een VW Touran of een stadsappartement te passen. Bovendien past hij zich aan aan rijders van 150 tot 195 cm.

Als het gaat om stedelijke mobiliteit, is het gewoon zinvol om met een meer betrouwbare, flexibele en kostenefficiënte oplossing te komen. Er zijn zoveel manieren waarop ebikes kunnen worden gebruikt om de bedrijfsvoering te optimaliseren.

Besteed minder aan brandstof, onderhoud en parkeren
Bespaar tijd en doe meer leveringen per dienst
Blijf flexibel, zonder licenties of speciale training voor de rijders.
Word opgemerkt met je bedrijf
Verminder luchtvervuiling en geluidsoverlast

De Tern GSD wordt de ‘carkiller’ genoemd en ik begrijp nu waarom.

Je eigen koerier

Gebruik de riemen om alle vracht vast te zetten aan de GSD. De twee 3-meter lange riemen zijn aan elkaar of individueel aan elkaar geknoopt, zodat de twee riemen van 3 meter snel vrijwel elk omvangrijk voorwerp kunnen worden vastgemaakt. Of je nu een duwfiets vastmaakt of extra bagage aan het vervoeren bent, de ‘Batten Straps’ zijn een essentieel hulpmiddel voor de GSD.

  • Riemen om zware dozen, een koffer of zelfs een vouwfiets eenvoudig aan je GSD vast te zetten
  • Bevestigt tot 100 kg aan lading
  • Geschikt voor belastingen tot 300 kg
  • Gesp is eenvoudig aan te passen maar houdt de lading toch stevig op zijn plaats.
  • UV- en weerbestendig voor het dragen van alle weersomstandigheden

Een getuigenis

Brood leveren

De Tern GSD is een stevige, betrouwbare en compacte elektrische bakfiets met veel accessoires om allerlei objecten te vervoeren.