Triobike Cargo

Triobike: the safest cargo bike on planet earth!

Triobike is a way of looking at the world where you choose to be free and out-going. You choose to be open to life. Triobike lets you go where cars can not – through green parks and down charming side-streets, breathing healthy air with happy kids. Journeys become adventures, loads become lighter and days become brighter. You go where you want and you do it with a smile. We want to inspire everyone to greet each day with optimism and move through life with ease. This is what we call the trio way.”

Triobike is een kwalitatief zeer hoogstaand merk uit Denemarken. Triobike fietsen hebben een zeer fraai design en zijn enorm licht. Bovendien zijn de Triobike cargo’s volgens vele tests als veiligst uit de bus gekomen. Triobike maakt 2-wiel en 3-wiel bakfietsen, zowel met als zonder elektrische trapondersteuning. Kortom, wie een bakfiets van de hoogste kwaliteit en een geweldig design zoekt is bij Triobike aan het juiste adres.

De Triobike Cargo Big heeft een uitgebreid laadplatform met een indrukwekkende lengte van 107 cm. Hierdoor heb je meer ruimte voor alle soorten leveringen: grotere dozen, langere bomen en bredere tv-schermen 😞. De nieuwe maat betekent feitelijk dat elke vierde lading gratis is!

Gemaakt om te dragen

De Triobike lading kan een indrukwekkende totale maximale belasting tot 230 kg dragen! En lekvrije banden geven je volledige gemoedsrust bij het passeren van files. Deze bakfiets is een betrouwbaar dagelijks werkpaard dat grote ladingen gemakkelijker maakt en het stadsfietsen spannender maakt.

Driewielige lading

De Triobike Cargo is een bakfiets waarmee je overal in de stad snel en eenvoudig grote ladingen kunt afleveren. Bespaar op transportkosten, spaar de planeet en bespaar jezelf veel stress …. van boodschappen of zware dozen voor kleine bedrijven en ‘ongewone’ items, het is geen probleem met de Triobike-vracht. Het lichtgewicht aluminium frame is ongelooflijk sterk. Het is gebouwd voor snelheid en wendbaarheid en ziet er prachtig uit. Maar hij is ook zeer veelzijdig: je kan het voordek uitrusten met een breed scala aan accessoires. Dus, of je nu een lokale bakker bent die brood levert of een bedrijfje dat services aanbiedt: met de Triobike cargo bike kan je het spitsuur verslaan en op tijd en in stijl aankomen.

Gemakkelijke draai naar rechts

Het Triobike cargo voorwiel biedt een grotere draaihoek naar rechts. Hierdoor is de fiets verrassend gemakkelijk te manoeuvreren in krappe ruimtes.

Remmen als een F1-auto

De Triobike lading is uitgerust met hydraulische schijfremmen, de beste beschikbare technologie die rechtstreeks van de auto-industrie is geërfd. Zelfs bij hoge snelheden en met het voordek volgeladen, zorgt een kleine knijpbeweging op de remhendels ervoor dat je op korte afstand tot stilstand komt.

We design safe, light and stylish cargo bikes. From Copenhagen with love since 2004.

Wendbaar & sterk

De Triobike cargo heeft een naadloos en lichtgewicht aluminium frame dat ongelooflijk sterk is met ‘side wings’ gebogen in 3D. Het frame is zorgvuldig uit één stuk gemaakt om veerkrachtig en duurzaam te zijn. Het houdt je ook snel en scherp op straat. Deze bakfiets is gebouwd om snelheid te behalen.

Maak je niet moe

Met de e-power elektromotorsystemen kan je vlakke hellingen en lange tochten maken met volle kracht. De krachtige Brose Drive S mid-aandrijfmotor met een koppel van 90 Nm doet al het werk in alle stilte. Het stijlvolle display helpt je het accuniveau, de afstand en de snelheid van de accu bij te houden en je kan precies kiezen hoeveel hulp je van de motor wil hebben. Alle e-systemen van Triobike voldoen aan de EN 15194 norm.

Let’s be safe!

Triobike is de eerste bakfietsfabrikant die door het Deense Consumentenbureau op veiligheid is getest en de eerste bakfiets ter wereld die 5-puntsgordels introduceerde om uw kinderen veilig en zittend te houden. Een intensieve kwaliteitscontrole is standaard op al hun fietsen om er zeker van te zijn dat u en uw kostbare lading altijd veilig op uw bestemming aankomen.

De manier waarop de cargo bikes van Triobike gemaakt worden

Bij Triobike houden ze van bakfietsen. Een frame is voor hen niet zomaar een frame, een zadel is niet zomaar een zadel…. het zijn uitnodigingen om de lat elke dag hoger te leggen. Elke dag stoppen ze hun ziel en geest in de kleinste details om de beste bakfietsen ter wereld te creëren. En ze blijven dit doen om je rit nog lichter, veiliger, leuker en super stijlvol te maken!