Urban Arrow business

Urban Arrow heeft de juiste fiets voor elke lading

Steden zijn de perfecte omgeving voor bedrijven die goederen en diensten aan huis leveren. Bij Urban Arrow krijgen ze energie van steden over de hele wereld, ook van Antwerpen. Ze houden van de drukte, bedrijvigheid en de kansen die overal te vinden zijn. Tegelijkertijd zien ze hoe straten overbelast raken en merken ze de groeiende druk om luchtvervuiling snel te verminderen.

Smart Urban Mobility

Ze willen dat steden mooi en leefbaar blijven. Daarom definiëren we een compleet nieuwe transportcategorie: Smart Urban Mobility. Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëren we de ultieme groene kilometervreter voor de last mile. Wil je je gereedschap meenemen of denk je aan het bezorgen van pakketten, voedsel of zelfs meubels? Er is altijd een Urban Arrow die je soepel van A naar B brengt – en daar voorbij. Schoon, veilig, stijlvol en snel. Wat dacht je van levering binnen het uur in plaats van op dezelfde dag? Daarmee breng je de service die je biedt direct bij je klanten aan de deur. Kies de Urban Arrow die bij je past, fiets fluitend langs de files en parkeer waar je wil. Geen parkeerkosten meer. Zo krijg je nog meer plezier van je stad en in je werkdag. Zonder uitstoot of een druppeltje zweet.

Je bedrijf sneller in beweging

Bij Urban Arrow willen ze koploper zijn in stedelijke mobiliteit. De designfilosofie is helder en gewaagd: always ahead. Ze passen deze filosofie toe sinds de eerste Urban Arrow werd gemaakt in 2010 (en dus sinds het begin van iBike). Met als doel om het stedelijke voertuig van de toekomst te bouwen, zijn we begonnen met het ontwerpen van een elektrische bakfiets die je nooit in de steek laat en makkelijk te hanteren is in het verkeer. Robuust, maar wendbaar. Duurzaam en toch licht. Het resultaat is ons iconische aluminium frame. Na meerdere jaren van optimalisatie zijn we er trots op dat dit ontwerp in essentie hetzelfde is gebleven.

Groei mee met je bedrijf

Ze begrijpen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en daarom zijn alle Urban Arrows modulair. Dat geeft je de vrijheid om te kiezen tussen verschillende voorframes om je lading te vervoeren. Een grotere box of iets compacters? Alles is mogelijk. Net zoals je wensen, kan je fiets ook veranderen. Always ahead betekent ook dat we willen dat je rit zo soepel mogelijk is. Ze zijn continu bezig met het ontwerpen van nieuwe fietsen en accessoires om je ervaring te optimaliseren. Zo kan de Tender tot 300 kilo dragen, maar zijn ze ondertussen bezig met fietsen die nog zwaardere vrachten kunnen vervoeren. Ze doen dit om je meer redenen te geven om die bestelbus lekker te laten staan.

Wil je weten welke specificatie jou het best past? Maak een afspraak met iBike Cargo.