Urban Arrow business

Urban Arrow heeft de juiste fiets voor elke lading

Steden zijn de perfecte omgeving voor bedrijven die goederen en diensten aan huis leveren. Bij Urban Arrow krijgen ze energie van steden over de hele wereld, ook van Antwerpen. Ze houden van de drukte, bedrijvigheid en de kansen die overal te vinden zijn. Tegelijkertijd zien ze hoe straten overbelast raken en merken ze de groeiende druk om luchtvervuiling snel te verminderen.

Smart Urban Mobility

Ze willen dat steden mooi en leefbaar blijven. Daarom definiëren we een compleet nieuwe transportcategorie: Smart Urban Mobility. Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëren we de ultieme groene kilometervreter voor de last mile. Wil je je gereedschap meenemen of denk je aan het bezorgen van pakketten, voedsel of zelfs meubels? Er is altijd een Urban Arrow die je soepel van A naar B brengt – en daar voorbij. Schoon, veilig, stijlvol en snel. Wat dacht je van levering binnen het uur in plaats van op dezelfde dag? Daarmee breng je de service die je biedt direct bij je klanten aan de deur. Kies de Urban Arrow die bij je past, fiets fluitend langs de files en parkeer waar je wil. Geen parkeerkosten meer. Zo krijg je nog meer plezier van je stad en in je werkdag. Zonder uitstoot of een druppeltje zweet.

Ontdek de nieuwe Urban Arrow CRAFT

De CRAFT is beschikbaar in twee basisconfiguraties. U kunt kiezen tussen de Bosch Performance motor en de Bosch Cargo Line motor. Er zijn verschillende aanpassingsmogelijkheden, zoals een DualBatterij-systeem, een achterdrager of op maat gemaakte promotiestickers op de doos.

Het werkpaard van de binnenstad

Urban Arrow Craft

Urban Arrow Cargo L Toploader

Geen bakjes en vakjes nodig? Vooral kisten of dozen te vervoeren? Dan is de Toploader misschien wel dé oplossing voor jouw transport.

Zie het grootser met de Urban Arrow Tender

We denken graag groter, de hele tijd. Wat als je serieus zware lading kunt vervoeren met een elektrische fiets, vroegen we ons af. Zou een bakfiets kunnen concurreren met een busje?

De driewielige basis van de Tender combineert fietstechnologie met inzichten uit de automobielindustrie, waardoor hij wendbaar is en maximale kracht en stabiliteit garandeert. Alle Tender-modellen worden geleverd met een driewielige basis en dubbele hydraulische schijfremtechnologie op het voorframe. Deze remmen maken het mogelijk om snel en veilig te stoppen met het enorme laadvolume dat u met dit beest kunt vervoeren. De wielophanging zorgt ervoor dat u altijd een soepele rit heeft, ongeacht het gewicht.

Fietstechnologie met inzichten uit de automobielindustrie

Urban Arrow Shorty

De Shorty is een stoere woon-werk fiets. Je vervoert razendsnel spullen van A naar B met de elektrische trapondersteuning en de comfortabele traploze versnellingsnaaf. Op een groene manier welteverstaan. Want de Shorty cargofiets stoot, in tegenstelling tot een scooter, geen fijn stof uit en maakt geen geluid.

Je bedrijf sneller in beweging

Bij Urban Arrow willen ze koploper zijn in stedelijke mobiliteit. De designfilosofie is helder en gewaagd: always ahead. Ze passen deze filosofie toe sinds de eerste Urban Arrow werd gemaakt in 2010 (en dus sinds het begin van iBike). Met als doel om het stedelijke voertuig van de toekomst te bouwen, zijn we begonnen met het ontwerpen van een elektrische bakfiets die je nooit in de steek laat en makkelijk te hanteren is in het verkeer. Robuust, maar wendbaar. Duurzaam en toch licht. Het resultaat is ons iconische aluminium frame. Na meerdere jaren van optimalisatie zijn we er trots op dat dit ontwerp in essentie hetzelfde is gebleven.

Groei mee met je bedrijf

Ze begrijpen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en daarom zijn alle Urban Arrows modulair. Dat geeft je de vrijheid om te kiezen tussen verschillende voorframes om je lading te vervoeren. Een grotere box of iets compacters? Alles is mogelijk. Net zoals je wensen, kan je fiets ook veranderen. Always ahead betekent ook dat we willen dat je rit zo soepel mogelijk is. Ze zijn continu bezig met het ontwerpen van nieuwe fietsen en accessoires om je ervaring te optimaliseren. Zo kan de Tender tot 300 kilo dragen, maar zijn ze ondertussen bezig met fietsen die nog zwaardere vrachten kunnen vervoeren. Ze doen dit om je meer redenen te geven om die bestelbus lekker te laten staan.

Wil je weten welke specificatie jou het best past? Maak een afspraak met iBike Cargo.