Merken Cargo trailers

Een cargo trailer kan een uitbreiding op je cargobike of sterke elektrische fiets zijn of een slimme oplossing voor je binnenstedelijk transport. Over deze merken van cargo trailers zijn we in de wolken. Ze voldoen aan onze kwaliteitseisen en bieden garantie op een uitmuntende service. Sommige zijn electrisch aangedreven. Bepaalde merken bieden uitvoerige inbouwmogelijkheden. Het te dragen gewicht is een belangrijke factor in de keuze van de juiste trailer.

cargo trailer Antwerpen

Briljant idee op drie fietswielen

CARLA is een trailer en het emissievrije alternatief voor een auto. CARLA biedt een geweldig rijplezier en stelt je in staat om zware ladingen snel, milieuvriendelijk te vervoeren. CARLA kan worden gecombineerd met elke gewone fiets of e-bike. Dankzij een geïntegreerde mechanische oplooprem is het mogelijk om zware lasten extreem veilig te vervoeren. Bovendien kan een elektrische ondersteuning uw Carla nog wendbaarder en sneller maken.

Deze trailer kan ook gehuurd worden.

Eén trailer voor alle gebruik

De Hinterher fietskarren worden in München ontwikkeld en gemonteerd. Gespecialiseerde partnerbedrijven in de omgeving van München produceren de afzonderlijke componenten voor Hinterher met behulp van de modernste productieprocessen. Sommige geselecteerde assemblages, zoals de wielen, worden in Italië geproduceerd.