Carla Cargo

CARLA is het emissievrije alternatief voor een auto en stelt nieuwe normen voor e-mobiliteit. CARLA biedt een geweldig rijplezier en stelt u in staat om zware ladingen snel, milieuvriendelijk en zonder belastend verkeer te vervoeren.

CARLA kan worden gecombineerd met elke gewone fiets of e-bike. Dankzij een geïntegreerde mechanische oplooprem is het mogelijk om zware lasten extreem veilig te vervoeren. Bovendien kan een elektrische ondersteuning uw Carla nog wendbaarder en sneller maken. Hun Instagram-kanaal biedt enorm veel inspiratie.

Er zijn twee modellen: Carla en eCarlaDeze trailer kan ook gehuurd worden.

Exclusief voor Antwerpen bij iBike Cargo

cargo trailer Antwerpen

Realiseer je briljant idee op drie fietswielen!

Onze extreem grote en zeer wendbare CARLA CARGO bied je veel ruimte voor je ideeën (lengte 165 cm x breedte 65 cm). Met een CARLA CARLA kan je je speciale zakelijke ideeën mooi, zeer comfortabel en milieuvriendelijk realiseren. De CARLA past perfect in het nieuwe moderne stadsbeeld en is uiterst wendbaar, super stil en flexibel in beweging.

Wij ontwikkelen graag samen met jou stap voor stap een individuele oplossing voor uw speciale project. Onze partners ondersteunen ons zodat je jouw idee succesvol kan uitvoeren volgens je wensen en telkens een unieke constructie ontvangt.

Carla Cargo Antwerpen

Van aanpakken weten!

De fiets is één van de meest efficiënte, veilige en ruimtebesparende transportmiddelen ter wereld. In combinatie met krachtige elektromotoren ontstaan volledig nieuwe, duurzame concepten voor het vervoer van zware lasten in stedelijke gebieden. Met CARLA CARGO hebben we de mogelijkheid gecreëerd om veranderingen aan te pakken, een intelligente vervoersmogelijkheid voor de stad op de markt te brengen en te beginnen met het vervangen van verouderde, op verbrandingsmotoren gebaseerde technologieën. Onze visie is dat CARLA’s zware ladingen vervoeren en dat er meer ruimte is om te leven en meer ruimte voor nieuwe ideeën.

Carla cargo Antwerpen

Hoe het allemaal begon?

CARLA CARGO is ontstaan uit het feit dat de solidaire landbouw Gartencoop Freiburg een aanhangwagen nodig had om zijn groenten per fiets te vervoeren. De coöperatie levert sinds 2011 grote hoeveelheden groenten in Freiburg en heeft zich ten doel gesteld deze leveringen emissievrij te maken. Als uitvinders zagen ze al snel de grote behoefte aan een intelligent trailerconcept waarmee grote hoeveelheden groenten veilig en comfortabel per fiets kunnen worden vervoerd.

CARLA CARGO Engeneering GmbH

Deze werd in het voorjaar van 2018 opgericht om de serieproductie te versnellen en aan de groeiende vraag naar CARLA’s te voldoen. CARLA CARGO verdeelt zijn producten over heel Europa en werkt samen met geselecteerde cargobike dealers. Tegenwoordig worden CARLA’s wereldwijd gebruikt en vervoeren ze zware ladingen, bijvoorbeeld in Duitsland, België, Nederland, Frankrijk, Engeland, Engeland, Zweden en de VS.