Etheclobox voor temperatuurgevoelige goederen

Stop thinking outside the box, start thinking in and around the box!

Etheclo, het voormalige Efoodconsult, werd opgericht door 2 pioniers in de thuislevering van voedsel en medicatie met een lange track record in project management, logistiek, customer service en het beheer van de koudeketen. Dankzij deze expertise kunnen we bedrijven die hun temperatuurgevoelige producten tot bij hun klanten wensen te brengen, ondersteunen om dit op een correcte, veilige en ecologische manier uit te voeren.

De Ethecloboxen zijn ideaal voor uw logistiek traject met temperatuurgevoelige goederen. Afhankelijk van wat uw product vereist, bieden we ze in 2 versies aan, 30l en 18l. Meer specifieke eisen? We maken ze ook op maat.

Etheclo, een jonge onderneming met een missie

Verschillende bestelwagentjes in dezelfde straat om pakketjes af te leveren…een vertrouwd beeld? Ongetwijfeld : we wensen als eindgebruikers dat steeds meer producten die vroeger in de winkels lagen bij ons thuis worden bezorgd en dat liefst zo snel mogelijk, wat zorgt voor langere files, dure logistiek en extra C02-uitstoot.

Veel te koelen producten worden bovendien in aparte koelcamionettes verstuurd, wat de verkeerscongestie nog verhoogt. Via het gebruik van onze koelbox, de etheclobox, kunnen handelaren en logistiekers al hun zendingen combineren met hetzelfde transport zonder gebruik te maken van koelcamionettes en op die manier vermijden dat het wagenpark op onze wegen nog verhoogt.

Vermits de etheclobox tientallen malen opnieuw kan gebruikt worden, vermijden alle partijen bovendien extra afval en dragen we op die manier bij tot een duurzamere en circulaire economie. De etheclobox zorgt dus niet enkel voor een veilige oplossing, maar draagt ook bij tot een beter milieu en een leefbaarder straatbeeld. En…last but not least : aan het einde van zijn levenscyclus wordt de etheclobox 100% gerecycleerd.