Organisaties

Een cargobike voor jouw organisatie?

Is jouw bedrijf op zoek naar een op maat gemaakte vrachtfiets om te helpen met de laatste kilometers logistiek? Heeft jouw organisatie een eye-catcher nodig om je merk onder de aandacht te brengen? Vind je ecocredibiliteit belangrijk? Wil jouw bedrijf ook economisch rendement halen uit een cargobike?

Dan is iBike Cargo iets voor jou

Bij iBike Cargo zijn we overtuigd dat een vrachtfiets een oplossing is voor vele ondernemers, organisaties, steden/gemeentes, kmo’s en ambachten. We zien vele voordelen.

Mobiliteit in de stad

De oplossing voor (vracht)mobiliteit in de stad. Het verkeer in en rond Antwerpen zit muurvast. Je overtuigen om over alternatieven na te denken, hoeft al lang niet meer. De vrachtfiets kan een oplossing zijn voor jouw activiteiten. Food koerierdiensten, transport van documenten, services aan huis, allerlei klein onderhoud, ambachten, … vele activtieiten komen in aanmerking.

Fun & healthy

Met de fiets rijden is leuk, houdt stress ver weg en verbetert je gemoedstoestand. Ervaringen uit oa Nederland en Denemarken tonen bovendien aan dat door het inzetten van cargobikes vaak ook andere profielen aangetrokken worden.

Ecocredibiliteit

Trappen op je fiets creëert nul emissie. Als omstaanders je cargobike (met bedrijfslogo) voorbij zien rijden, zullen zij onmiddellijk weten dat jouw bedrijf geëngageerd is in het milieu en actief en concreet meewerkt aan het mobiliteitsprobleem in Antwerpen.

Trendy uitstraling

Trendy uitstraling van jouw bedrijf/merk. Vele inwoners van onze stad fietsen dagelijks. Ze zijn overtuigd. Wil je hen als (potentiële) klant, dan kan je maar beter ‘mee’ zijn. Bovendien zijn er nog niet zoveel organisaties die cargobikes inzetten. Maw doe het snel en het effect zal nog groter zijn. Afficheer dus je merk of je slogan op je cargofietsen en maak al rijdend reclame.

Is een cargobike iets voor mijn organisatie?

We hebben veel ervaring in heel uitéénlopende sectoren en activiteiten. Die ervaring gekoppeld aan een uitvoerige kennis van topmerken van cargobikes én de aanwezige technologische, technische en mechanische kennis maakt ons vandaag uniek op de markt.

Ambacht, zelfstandige ondernemer, kmo-bedrijf, gemeentediensten, … we hebben voor ieder wel enkele ideeën die we graag samen uitwerken.

Contacteer ons en wij geven je gratis inspiratie! Want daar begint het: zonder het totaalplaatje heeft een cargobike minder nut.