Ga verder naar de inhoud
DSC 4787 1

De cargo-oplossing

Commerciële goederen van A naar B brengen doen we nog te vaak met de auto of de vrachtwagen. Lang niet de snelste oplossing in stedelijk gebied zo blijkt. De vrachtfiets is dan dé cargo-oplossing voor grote en kleine ondernemingen of gemeentelijke diensten. Wij zijn al overtuigd. Jou overtuigen? Doen we graag met onderstaande voordelen.

  1. Mobiliteit in de stad: bye bye filestress.
  2. Gezond én plezant: gezonde werknemers zijn minder vaak ziek. Win-win!
  3. Ecocredibiliteit: nul emissie en zo bewijs je meteen dat duurzaamheid meer is dan een modewoord voor jouw onderneming.
  4. Trendy uitstraling: wees de concurrentie een stapje voor met je trendy uitstraling van je bedrijf of merk. Je logo of slogan op je cargofiets is rijdende reclame.


Hoe kies je nu de juiste cargobike voor jouw bedrijf? Wel, Lucien is er voor en door fietsers en begrijpen als geen ander de noden van de gebruiker. We hebben bovendien een heuse cargoloog aan boord die samen met jou de juiste match bepaalt.

Nog meer redenen om voor ons te kiezen?

  1. Lucien is een multibrandstore. Dat maakt dat we onafhankelijk advies kunnen geven.
  2. Lucien beschikt over een ruime stock cargofietsen die meteen leverbaar zijn.
  3. Lucien is steeds dichtbij met een groot netwerk van winkels en 24/7 online.
  4. Lucien ontzorgt je van A tot Z. Naast aankoop, kan je ook voor onderhoud en herstelling bij ons terecht.

The extra mile gaan we met ons maatwerk. De opbouw- en afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos, zodat je cargobike straks helemaal blend met je branding. Volledig ontlasten? Kan ook, Lucien doet het vlootbeheer voor jou.

Toch nog twijfel? Huur dan eerst je cargofiets bij Lucien. Zo ben je zeker dat je straks de juiste kiest.

De perfecte cargo-oplossing: hoe betaal je die?

Cargofietsen en -trailers zijn vaak een flinke hap uit het budget. Dus bekijken we samen met jou ook de financiële kant van het verhaal. Leasen, financieren of aankopen, het kan allemaal. De keuze is aan jou en je boekhouder :-)

Lucien: the extra (s)mile